مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن موبایل و طلا از زوجه

سلام و خسته نباشید خدمت شما وکلای محترم. سوال قبلی من در جوابش یکی از وکلای محترم نوشته که سوالتون دقیق مطرح نشده بنده همسرم ترکم کرده و رفته خونه پدرش منم شکایت عدم تمکین کردم فعلا گفته حاضر به برگشتن نیستم حالا میخواستم بدونم زوجه هنگام ترک منزل البته وقتی که بنده سرکار بودم موبایلی رو که خودم دوسال پیش براش خریدم میتونم پس بگیرم یا نه تحت چه عنوان شکایت کنم موبایل رو وقتی خریدم فاکتور از فروشنده نگرفتم البته از کارت خودم پولشو رودادم برای فعال کردنش هم سیم کارت همسرم رو انداخت توش که فعالش کرد کارتونش هم دست خودمه آیا باید شکایت کیفری کنم یا حقوقی .وسوال دوم در رابطه با طلاهاست حدود شصت گرم طلا هم با خودش برده
که من براش خریده بودم البته پارسال که طلاها رو که شکسته بودن بردیم تعویضشون کردیم که فروشنده فاکتور جدید رو به نام خانمم نوشته فاکتور جدید طلاها هم دست خودمه امکان داره طلا ها رو ازش پس بگیرم ؟ اون مهریشو گذاشته اجرا منم می‌خوام موبایل وطلا ها رو ازش پس بگیرم آیا امکانش هست راهی داره؟ ممنون میشم سریع جواب بدین

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام
خیر شما نه برای موبایل و نه برای طلا نمیتوانید اقدامی انجام بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
خیر فاکتور طلا به نام زوجه است پس زوجه مالک طلاها است مگر شما خلاف ان را اثبات نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند رویت دقیق مدارک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص سوال شما می بایست شما بتوانید خلاف آن را اثبات کنید به دلیل اینکه فاکتور طلا به نام زوجه می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
گوشی تلفن همراه و طلاهای مذبور تحت عنوان هبه است و می توانید در صورت شرایطی از هبه رجوع نمایید
با بنده تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

فاکتورها بنام هر کس هست همان شخص مالک محسوب می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه دشوار است اما دور از ذهن نیست با یک وکیل مشورت نمایید و