مشاوره حقوقی رایگان - تخلف طلافروشی و سکه فروشی

با سلام و ادب و خسته نباشد. بدون فوت وقت اینجانب امروز ظهر ساعت دو اقدام به درخواست 2 عدد نیم سکه برای خرد از طلافروشی کردم. در کارتم مبلغ موجود نبود و بنده 500 تومن کارت کشیدم بعنوان پیش پرداخت تا بعداظهر مبلغ را واریز کنم. بعد از ظهر امدم و گفتم پولم دوتا نیم سکه نمی رسد و یکی را میخواهم. برگشت گفت که اونموفع باید خسارت اون یه دونه که نگرفتی رو باید بدی. یا انیکه دوتاشو. باهم خرید کنی.
500 تومنو نداد و گفت باید دوتاشو با هم بگیری یا اینکه خسارت یکی رو بدی.
من مات موندم اصلا.
چیکار کنم میشه راهنمایی دقیق بدید. ممنونم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

تحصیل نا روای وجه و یا کلاهبرداری می توانید تحت این دو عنوان دعوی حقوقی یا کیفری نمایید