مشاوره حقوقی رایگان - آیا مستاجر یا پیمانکار که صاحب ملک نیست می تواند همسایه را خود شخصا شکایت کند؟

شخصی به شرط استفاده چند ساله با صاحبان ملک ساختمانی احداث نمود. در زمان ساخت به علت ناشی گری باعث نفوذ آب به ساختمان اینجانب و پیمانکار شد که ابتدا قبول نمی کرد و مجبور به شکایت از صاحب ملک و پیمانکار شدیم. بعد از شکایت ما، فقط پیمانکار نیز ما را بابت همان نفوذ آب به شورای حل اختلاف شکایت کرد و شورا شکایت را قبول و دستور رسیدگی را داد. میخواهم بدانم آیا این فرد می تواند خود شخصا مرا شکایت کند ؟ اگر جواب منفی است، چطور چنین چیزی اتفاق افتاده ! و بنده با استناد کدام ماده یا قانون باید بگویم وی صاحب ملک نیست و نمی تواند شخصا شکایت کند.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله همه می توانند از یکدیگر شکایت کنند