مشاوره حقوقی رایگان - خسارت در تاخیر در انجام تعهد

اینجانب در مشاور املاک ملکی را به قیمت 480میلیون تومان جهت خرید قولنامه نمودم و مبلغ380میلیون نقد پرداخت و مقرر گردید در تاریخ معینی ملک در دفتر اسناد رسمی بصورت قطعی به نام اینجانب صورت گیرد و همزمان مبلغ صد میلیون مابقی وجه بصورت چک تضمینی به فروشنده پرداخت گردد اما با گذشت چند روز از اتمام تاریخ مقرر فروشنده اقدامی جهت انتقال انجام نداده است ضمن اینکه به ازای هر روز تاخیر در انجام تعهد مبلغ بیست میلیون تومان در قرارداد بعنوان خسارت درج و به تایید طرفین رسیده است.
آیا با گذشت پنج روز و مجموع مبلغ خسارت روزانه که برابر با مبلغ بدهی می باشد اینجانب میتوانم باتوجه به عدم بدهی به فروشنده درخواست التزام به تنظیم سند را نمایم
باتشکر