مشاوره حقوقی رایگان - توقیف یک ملک توسط چندین نفر

سلام، یک پاساژ مشتمل بر 19 مغازه که هنوز تفکیک نشده است توسط چندین نفر توقیف شده است، من نیز یکی از توقیف کنندگان هستم.
1- چگونه میتوان تلفن توقیف کننده اول را بدست بیاوریم با توجه به اینکه فقط نام و شعبه دادگاه رسیدگی کننده را از برگه بازداشت ملک اداره ثبت اسناد و املاک در دسترس داریم ایا با مراجعه به شعبه صادر کننده توقیف برای توقیف کننده اول میتوان شماره تلفن آن شخص را بدست آورد ؟
2- ملک از سال 94 در توقیف بوده ولیکن از سال 95 که ساخته شده تا کنون مورد معامله قرار گرفته ایا معامله های صورت گرفته باطل نیست ؟