مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خرید طلای عروسی

باسلام و خسته نباشین من 25سال پیش ازدواج کردم الان دارای دو فرزند 22ساله و14ساله هستم بعد از گذشت سه ماه از عروسمون مادر شوهرم بعنوان اینکه بچه هستم و طلاهامو گم میکنم بصورت امانت از من سرویس طلایی که 150گرم وزن داشتن رو ازم گرفتن بعد گذشت مدتی فهمیدیم فروختن وچون ما سه سال با مادرشوهرم زندگی کردیم و شوهرم سرباز بودن میگن خرج خودتون شده ایا من میتونم طلاهامو پس بگیرم

پاسخ ها :

سمانه بهرام بیگی

سرکار خانم سمانه بهرام بیگی:

سلام
بله شما به عنوان امانت طلاهارو‌ دادید و موظف به پس دادن هستند. اظهارنامه مبنی بر برگرداندن طلاها بدهید و اگر اقدامی نکردند پیگیری قضایی فرمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر شما شهودی دارید که حاضرند بیایند مرجع محترم قضایی شهادت دهد می توانید تحت خیانت در امانت شکایت  کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به گذشت چند سال اثبات موضوع در صورت انکار نامبرده ممکن نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اگر دادخواست مطالبه وجه به قیمت روز 150 گرم طلا بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله ولی شما باید ادعای خود را با معرفی شهود اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر میتوانید ثابت کنید قابل استرداد هست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
اگر خرج زندگي شما شده است
تهاتر است و اثبات موضوع بعد از ٢٥ سال و نبود رسيد و قبض امانت مشكل است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتونید دادخواست استرداد طلاجات دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر بتوانید ادعای خود را اثبات کنید میتوانید استرداد کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست استرداد طلاجات دهید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بستگی به دلایل ابرازی جهت اثبات ادعای خود دارید

یک وکیل

سلام شکایت خیانت در امانت مطرح کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

در صورتی که بتوانید ادعای خود را ثابت کنید بله میتوانید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

اگر شهود داشته باید میتوانید دادخواست خیانت در امانت بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که مدارک در دست دارید می توانید ولی در غیر اینصورت متاسفانه خیر

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورت اثبات سپردن طلاجات و توافق بر عودت بله امکان پذیر می باشد

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

اگر فاکتور سرویس طلا در دسترس شما باشد و نیز فاکتور به نام شما باشد، میتوانید.

یک وکیل :

سلام
به علت گذشت زمان بسیار زیاد ممکن نیست

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بله ، میتوانید ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر عودت امانت برای ایشان ارسال نمایید . در صورت اطمینان از فروش تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید .

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام با توجه به گذشت مدت طولانی ،در صورتی که که مدرک محکمه پسند دارید،اقدام کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله در صورتیکه دلائل و شواهد کافی برای اثبات داشته باشید