مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه

سلام روزتون بخیر، من حدود 18سال پیش بابت تجاوز آقایی ازشون شکایت کردم ولی دیگه پیگیر پرونده نشدم میخواستم بدونم اگر الآن برای گرفتن سوپیشینه برم برای من که شاکی بودم هم سوپیشینه رد شده یا نه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوء پیشینه مطابق ماده 25 قانون جزای اسلامی برای شخص محکوم می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر برای شامی سابقه کیفری ثبت نمی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورت استعلام گواهی عدم سابقه کیفری موثر صادر خواهد شد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سوپيشينه مخصوص محكوم پرونده است نه شاكي

یک وکیل

سلام خیر برای شاکی سوپیشینه در نظر گرفته نمیشود

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام.صرف نظر از اینکه نتیجه شکایت خود را بیان نکردید خاطر نشان میگردد محکومیت فقط در سجل کیفری محکوم علیه ثبت خواهد شد نه شاکی.بنابراین نگران نباشید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
خیر ، مدت زمان طولانی گذشته است .