مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل آپارتمان در موعد مقرر توسط موجر

باسلام و خسته نباشی. من یک آپارتمان اجاره کردم ولی موجر به دلیل عدم تخلیه مستاجر قبلی آپارتمان را سر موعد نتوانست تحویل دهد. چون ملزم به تخلیه محل قبلی بودم جای دیگری را اجاره کردم. سوال اینکه موجر چه هزینه هایی را باید به من پرداخت کند؟ (هزینه قرارداد، و…) لازم به ذکر است مبلغ 60 میلیون تومان نیز در زمان عقد قرارداد به ایشان پرداخت کرده بودم. ضمنا با توجه به عدم تحویل آپارتمان در موعد مقرر، تاریخ اعلامی بعدی ایشان از سوی من پذیرفته نشده است و می خواهم قرارداد فسخ شود.
چطور می توانم در کوتاه ترین زمان مبلغ پرداخت شده و ضرر و زیان خود را دریافت نمایم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به بنگاه مراجعه و ضمن فسخ قرارداد مبلغ را مطالبه و اگر خسارت در نظر گرفته شده باشد نیز درخواست نماید