مشاوره حقوقی رایگان - نفقه ؟

سلام درخواست طلاق به دلیل نفقه چگونه است ؟ ایا مرد 6ماه نفقه ندهد میشود طلاق گرفت یا از زمان صدور محکومیت به پرداخت نفقه باید 6ماه بگذرد ؟ و اگر بعد از پرداخت نفقه درخواست طلاق به دلیل عسر و حرج بدهم چون نفقه رو پرداخت کرده درخواست طلاق رد میشود ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

در دادگاه حقوقی یا کیفری باید زوج محکومیت قطعی به ترک انفاق به مدت شش ماه را داشته باشد تا شما بتوانید درخواست طلاق کنید. اثبات عسر و حرج ربطی به نفقه ندارد. اما بسیار سخت ثابت میشود