مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از محل اشتغال و تحصیل همسر

سلام. همسرم حدود یکسال پیش استخدامی علوم پزشکی در شهر دیگری قبول شدند. با تعهد خدمت و بصورت پیمانی که البته با توجه به فرزند جانباز بودن احتمال تبدیل وضعیت به رسمی وجود دارد.
در این مدت بنده در شهر خودم سرباز بودم. و برادر خانمم با خانمم به شهر مورد قبولی رفته بودند تا خدمت من تمام بشه. و البته یک بچه ی شیرخوار هم داریم.
الان خدمت من تمام شده و من تصمیم دارم با توجه به قبولی در دانشگاه شهر خودم و اشتغال (که تا یک ماه دیگه بیمه هم برام رد میشه) ، برای انتقالی خانمم به شهرمون اقدام کنم. البته بصورت شفاهی با این درخواست موافقت نشده.
به نظر شما با توجه به قانون تبعیت از همسر که:
ساکن، شاغل و‌ محصل در شهر دیگریست
میشه بدون سلایق شخصی کارکنان علوم پزشکی و بخشنامه های داخلی با تبعیت و ادعا بر ارجحیت قانون به کلیه ی امور انتقالی گرفت؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر تعهد داده باشند خیر