مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مستمری پدر و شوهر

با سلام. من بیست سال هست همسرم مرحوم شده و کار آزاد داشت که از صندوق تامین اجتماعی مستمری کمی دریافت میکنم. اکنون که پدر و مادرم در قید حیات نیستند و پدرم افسر نیروی انتظامی بوده آیا من میتوانم از طرف پدرم مستمری دریافت کنم. یا فقط از یک صندوق که مزایای بهتری داره میشه استفاده کرد؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام جناب جلایری نیا . ممنون از پاسختون . ممکنه بیشتر توضیح بدید .یعنی میتوانم از هر دو صندوق بیمه مستمری دریافت کنم ؟