مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقيف خودرو با سند انتقال اجرائی

با سلام بنده خودروی همسرم را بابت مهريه توقيف كردم و در مزايده خودم خودرو را برداشتم و سند انتقال اجرائی گرفتم ولی تمام مدارک خودرو از جمله كارت ماشين و برگ سبز خودرو و حتی قبض پاركينگ نزد همسرم است و هيچ گونه مدركی از خودرو ندارم حال كه قصد رفع توقيف خودرو را دارم ايا امكان دارد بعد از اينكه خودرو را رفع توقيف كردم همسرم با داشتن قبض پاركينگ خودرو را از پاركينگ كلانتری با خود ببرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید موضوع انتقال اجرایی به راهنمایی و رانندگی اعلام بشه تا کارت و برگ سبز جدید صادر شود. آزادی خودرو هم فقط با دستور قاضی ممکن هست و در آن باید قید شود که به مالک تحویل داده شود. درصورت تمایل تماس بگیرید.