مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام من مبلغ 21م به شخصی بدهکار بودم که مبلغ 50 م سفته به وی دادم و ایشان شکایت نموده و جلب بنده را گرفت و بازداشت نمود من اعسار دادم ولی محکوم شدم در ضمن سند ملکی را وثیقه گذاشتم بعد از چند روز با شاکی توافق کردیم درحضور دونفر که چنانچه 21 م در مورخ 2/2/94 به حساب وی واریز کنم در دادگاه حاضر و رضایت خود را اعلام نماید ولی وی از آن روز حاضر به دادن رضایت نمیشود بنده چطور میتوانم سند وثیقه خودم را آزاد کنم در ضمن پرینت واریز را بردم ولی قاضی میگه باید خود شخص کتبی رضایت بدهد من چکار باید بکنم. ممنون میشم راهنماییم نمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر توافق کتبی بوده همان را به قاضی ارایه بدهید وگرنه هیچ کاری نمیتوانید بکنید. رضایت اجباری نیست