مشاوره حقوقی رایگان - توقیف تراکتور

با سلام. بنده 50روز پیش یه تراکتور مدل 63 خریداری کرده ام و مالک یعنی صاحب برگه سبز وپلاک یه وکالت دوماهه داده است برای تعویض پلاک در ضمن این آقا 3 سال پیش فروخته و قولنامه ای و دودست چرخیده و کسی تعویض پلاک نرفته الان که بنده بعد کلی هزینه بیمه و بازدید لحظه آخر راهنمایی رانندگی میگه که این پلاک توقیفه بنده با ایشان تماس گرفتم درجواب میگه به کسی ضمانت کردم بانک پلاکشو توقیف کرده باید صبر کنی تا رفع بشه ضمن اینکه وکالت بنده 10 روز اعتبار دارد و ایشان میگه معلوم نیست به زودی درست بشه لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .چون در رهن بانکه لذا باید بدوا اظهارنامه دهید به فروشنده بابت فک رهن اگر توجه نکرد بابت فروش مال غیر شکایت وبابت معامله دادخواست ابطال معامله فضولی واسترداد ثمن معامله دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که توقیف باشد می توانید دا‌دخواست بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مستند به مواد 56و 57قانون اجرای احکام مدنی هرگونه معامله نسبت به مال توقیف شده باطل است. دادخواست اعلام بطلان معامله و مطالبه ثمن و غرامت بطرفیت ایشان مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این معامله باطل است و فروشنده یا باید خودرو را فک رهن کند یا پول و ضرر و زیان شما را پرداخت کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

فروش اموال توقیفی شده جرم است شما می توانید علیه فروشنده شکایت کیفری تحت عنوان مداخله در اموال توقیفی بنمایید...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال ناقص است تاریخ توقیف قبل از معامله شما بوده با بعد از آن ؟

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام فروش مال غیر است و باید پیگیری شود با ما در تماس باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای تعویض پلاک باید ابتدا از خودرو رفع توقیف بشود

شما باید با توجه به تاریخ توقیف پلاک و تاریخ انعقاد مبایعه‌نامه شما دادخواست مناسب به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما در ابتدا می بایست یک اظهارنامه برای ایشان ارسال کنید و سپس دادخواست مناسب به طرفیت شخصی فروشنده مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید معامله را برهم بزنید
فروش مال توقیفی باطل است
باید وضعیت شما تخصصی مورد بررسی قرار گیرد که آیا معامله ای که انجام شده اکنون به نفع شماست یا بهتر است آن را برهم زد
ملاک سود و زیان است
بعد از اتمام مدت وکالت چنان‌چه توقیف رفع شود می‌توان مجدد وکالت داد و اقدام نمود
مهم رفع توقیف شدن است و.....