مشاوره حقوقی رایگان - عشق و علاقه و طلاق

سلام من یه دختر 18ساله ام که با یه نفر 26ساله که در تاریخ 97/4/25 عقد کردیم ما از قبل هم خیلی اشنایی داشتیم و الان تو این یک سال ما واقعا زندگی مناسبی برای خودمون داشتیم ولی تازگی ها دست بزن پیدا کرده با اینکه نامزدیم هنوز من میخوام جداشم اما یه علاقه شدیدی بهش دارم اونم دوسم داره میدونم نمیزاره که ازش جداشم به من توروخدا یه راه حل نشون بدید به کمکتون احتیاج دارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

این عشق نیست این سرنوشت شما هست که باید آینده خود را تباه کنید . اگر دست بزن دارد باید بروید مشاوره روانپزشک تا دست از رفتار زشت خود بردارد. احترام به حقوق یکدیگر شرط لازم و ضروری یک زندگی پایدار هست وگرنه خودتان را بدبخت کرده اید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم