مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره فوری

باسلام خدمت وکلای مجرب؛ بنده از یکی 70 میلیون طلبکار بودم که مصالح نامه ای تنظیم کردیم که با رضایت کامل دو طرف بود قرار بر این شد که تا 10 روز دیگه مبلغ فوق را با اینجانب تسویه نماید و اگر بر خلاف این رسید عمل کرد و تسویه نکرد به ازای هر روز تاخیر مبلغ یک میلیون تومان بابت وجه التزام باید پرداخت کند ولی الان رای صادر شده که نسبت به وجه التزام قاضی گفته به نوعی ربای قرضی محسوب میگردد آیا استدلال قاضی درست بوده یا خیر چون ماده 230مدنی میگه حاکم نمیتواند بیشتر یا کمتر تعیین کند ممنون میشم از کمکتون

پاسخ ها :

یک وکیل

التزام باید مبنای شرعی و قانونی داشته باشد. بنابراین تعیین روزی یک میلیون تومن خسارت وجه التزام هیچ ارزش حقوقی ندارد