مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام من سه دانگ خونه ای که در رهن بانک بنامم... بنظر شما من امضا کنم که مهریه ام که سه دانگ خونه بوده گرفتم... و این جزو مهریه حساب میشه، چون در رهن بانک... و تکلیف بقیه مهریه که سیصد سکه طلا و مقداری طلای دیگس چی میشه؟؟؟ پدرشوهر من منو مجبور کرده میگه برو محضر امضا کن که سه دانگ مهریت را گرفتی... و خونه که در رهن بانک و وام ده ساله داره رو میشه مهریه حساب کرد؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر اقساط وام داده نشود بانک با فروش خانه وام را تسویه میکند بنابراین دیگر خانه ای نخواهد بود تا شما بتوانید ادعا کنید.