مشاوره حقوقی رایگان - دیه عابر پیاده

سلام من مادرم به عنوان عابر پیاده تصادف کردن و فوت شدن کارشناس صحنه رو 50 50 زدن میخواستم بپرسم که یعنی پنجاه درصد دیه تعلق میگیره و سوال بعدی که مادرم در ماه غیر حرام تصادف و بعد از چند مدتی بستری در بیمارستان در ماه حرام فوت کردن دیه ماه حرام یا ماه معمولی تعلق میگیره

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام به نظر یه کارشناس اعتراض کنید معمولاً عابر مقصر شناخته نمی شود مگر در اتوبان یا جاده تحت شرائط خاص، ضمناً دیه در صورتی افزایش می یابد که هم تصادف و هم فوت در ماه حرام باشد بنابراین به قول شما دیه معمولی حساب می گردد