مشاوره حقوقی رایگان - شرکت سهامی خاص

با سلام. دو سال پیش 6نفر شرکت سهامی خاص را با سرمایه 1میلیارد تومان تاسیس کردیم و بعد به 1/5میلیارد تومان افزایش داده شد. و در اساسنامه قید شد. من 20%سهام را و دختر و همسرم 10%سهام را جمعا 30%سهامدار هستیم و من بعنوان مدیرعامل مشغول کار شدم. بعد از یک سال و ایجاد اختلافات من را غیابا از مدیر عاملی برکنار نمودند و طرف های دیگر سهامدار با در دست داشتن اسناد و چک برای خود فعالیت تجاری میکنند و من با گذشت 2سال از تاسیس شرکت هیچگونه اقدامی علیه شرکت برای احقاق حقوق خود و خانواده تاکنون نکرده ام. و خبر دارم چک های شرکت مرتبا در حال گردش مالی در بانک میباشد و فعالیت تجاری دارد. ولی هیچ آدرسی از دفتر شرکت ندارم و آنها بطور پراکنده فعالیت تجاری میکنند. راهنمایی نمایید چه اقدامی برای احقاق حق خود میتوانم انجام دهم؟ و آیا شکایت از برکناری من بدون اجازه از مدیرعاملی و همینطور سود فعالیت های که انجام شده و در بانک با گردش مالی در حال انجام است را میتوانم طلب نمایم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" توصیه می شود با مراجعه به دفتر یکی از وکلای تخصصی تجارتی فعال در حوزه قضایی خود مشاوره حضوری دریافت نمائید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موضوع شما در یک سوال ویک پاسخ نمی گنجد.باید جلسات حضوری ومدارک بررسی شود.یاالله