مشاوره حقوقی رایگان - ماشین چکی و فسخ از طرف فروشنده

سلام. ماشین چکی خریدم بیشترش نقد و طی دو چک بقیش یک چکش نقد کرده یک چک دیگه مونده و 20 تومن پشیمونی زده شده که نوشته هر طرف فسخ کنه باید بده ولی تاریخ زده نشده که تا کی هست حالا که ماشین ها گرون شده اگر فسخ کنه یا دم اخر پشیمون بشه تکلیفم چی میشه بابت هر روز دیرکرد چک روزی یک میلیون تومنه و هرروز که نیاد برای وکالت دادن روزی دو میلیون نوشته شده باید بده
اینکه تاریخ ننوشته برای پشیمونی چجوریه میتونه فسخ کنه؟چون نوشته هر طرف بخواد فسخ کنه 20 تومن باید
بده ولی تاریخ زده نشده
پلاک خودم روش هست و دونگ بناممه بقیش قراره وکالت بده
اگر فسخ کنه به نرخ قیمتای الان باید بده یا قیمتی که خریدم؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حق فسخ بدون مدت گذاشته باشید کلا مبایعه‌نامه قابل ابطال هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر شرط فسخ گذاشتهدبرای هر دو طرف است
می بایست مدارک شما نیز بررسی شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید مبایعه نامه را ابطال کنید ولی باید مبایعه نامه مورد برسی قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.
مشخص نکرده آید که اگر چک ها پاس نشه فروشنده حق فسخ داره یا نه.
در خصوص شرط فسخ که نوشته شده در صورت پشیمانی هر یک از طرفین می توانند معامله را فسخ کنند این شرط باطل است و اعتباری ندارد.
نمی توان شرط فسخ دائمی گذاشت و آن شرط فسخی که شما اعلام کردید برای چند روز اول و قبل از تعویض پلاک است.

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
اظهارنظر دقیق منوط به مطالعه قرارداد می باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس مفاد قرارداد ثمن و خسارت قابل مطالبه است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدت زمان و مهلت فسخ باید در قرارداد ذکر شود در غیر اینصورت هم عقد و هم شرط باطل است

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

قرارداد مستلزم بررسی است ؛ به وکیل مراجعه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه برای حق فسخ مدت تعیین نشده است قرارداد قابل ابطال است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در متن قرارداد حق فسخ موجود باشد امکان ابطال هست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

علیرغم اینکه مندرجات قرارداد بایستی بررسی شود

ولی بنظر بر اساس مفاد قرارداد ثمن و خسارت قابل مطالبه است.

لذا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مبادرت به ثبت دادخواست نمایید و از طریق دادگاه و شعبه مرجوع علیه آنرا پیگیری نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اساسا اگر در معامله مدت فسخ تعیین نشود قرارداد باطل است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است بنظر قابل ابطال است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون خیار شرط باید مدت داشته باشد
و در صورت عدم ذکر مدت ، امکان فسخ قرارداد وجود ندارد
و

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورتی که شرط، فسخ مدت نذاشته باشد معامله قابل ابطال است و ثمن معامله به شما مسترد می شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
باید طبق قرارداد عمل شود .

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

پاسخ دقیق منوط به مطالعه قرارداد فیمابین می باشد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
باتوجه به اینکه برای حق فسخ مدت تعین نشده است هم شرط وهم معامله با طل است. با این حال نیاز به بررسی مدارک می باشد.

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

پرسش شما چند بخش دارد و بهتر است وقت مشاوره بگیرید تا پاسخ دقیق دریافت کنید چون با نگاه گذرا ممکن است پاسخ دقیق دریافت نشود اما درج حق فسخ نیازمند مدت است

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام در صورت عدم تعیین مدت برای خیار فسخ ،هم شرط و هم قرارداد باطل است.

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام
اگر چنین شرط فاسخی بدون تاریخ نوشته شده کلا معامله باطل هست ولی شما سعی کنید ثمن معامله سریعتر پرداخت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی قرارداد دارد مدت زمان و مهلت فسخ باید در قرارداد درج گردد در غیر اینصورت هم عقد و هم شرط باطل است