مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله از طرف فروشنده

با سلام بنده یه وانت نیسان خریداری کردم با نام جرثقیل و موقع تنظیم قولنامه متوجه شدم کاربری خودرو وانت هست و تغییر کاربری نشده و از کل مبلغ خودرو 4تومن از بابت تنظیم سند بعد از تغییر کاربری پول نگه داشتم و شرط گذاشتم فقط در صورتی معامله فسخ میشه که فروشنده باید ماشینو تغییر کاربری بده اگه نشد فسخ میشه بعد چند روز من با پرسو جو متوجه شدم که این خودرو به دلیل سن زیادش تغییر کاربری نمیشه و به فروشنده گفتم نمیشه و گفتم برام مهم نیست باشه سند بزن حسابتو بدم الان از ماجرا یک ساله میگذره فروشنده رفته شکایت کرده برا فسخ معامله که من راضی نیستم فسخ کنم میخام سند بزنه میخام بدونم تکلیفم چیه میتونه معامله رو فسخ کنه

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند بررسی و مطالعه قرارداد است ولی بنابه گفته شما فسخ یکطرفه و به نفع شما بوده

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید قراردادتان مطالعه شود