مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از سپاه

سلام بنده نیروی پیمانی سپاه هستم و 9 ماه سابقه دارم ولی به دلیل مشکلات شخصی تصمیم به استعفا گرفتم . اگر با استعفای من موافقت نشود میتوانم شش ماه غیبت کنم ؟؟
و در این صورت چه می‌شود؟ ؟ باید به دادگاه برم ؟؟ و حکم دادگاه چیست؟؟؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
در صورت غیبت بالای پانزده روز به عنوان فراری محسوب و اگر شش ماه غیبت متوالی داشته باشید اخراج از خدمت خواهید شد . پیشنهاد میشود در صورتی که با استعفای شما موافقت نشد تا پایان مدت پنج ساله ی پیمانی خدمت را ادامه داده و سپس از خدمت منفک شوید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با ارگان مربوطه توافق نمایید غیبت 6 ماهه از موجبات اخراج شما می باشد و بهتر است برای اخذ استعفا مجددا پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
این کار اشتباه است
بله در صورت غیبت به دادگاه نظامی معرفی خواهید شد و اخراج خواهید شد و باعث از بین رفتن حق و حقوق شما خواهد شد
و

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورت مخالفت می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان غیبت وجود دارد ولیکن حکم اخراج شما صادر واحتمالا تشکیل پرونده قضایی نیز وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست موضوع را از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير غيبت نظاميان و ترك خدمت مي تواند جرم تلقي گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود غیبت بدون دلیل قانع کننده ممکن است جرم تلقی شود

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر نیروی پیمانی هستسد با یک ماه اعلام قبلی از طریق اظهارنامه می توانید از خدمت خارج شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی بعد شش ماه اخراج می شوی اما هم در دادگاه نظام مبلغی جریمه میشی و هم در خود سپاه