مشاوره حقوقی رایگان - طرح انجام نيابت قضايی نسبت به خواسته مطالبه وجه چک

با سلام بنده یک پرونده مطالبه وجه چک داشتم که در نهایت شعبه اجرای احکام دادگاه نامه توقیف اموال به من داد و منو به کلانتری ارجاع دادن و امروز تو سامانه اطلاع رسانی پرونده این دو موردو نوشتن:
1-پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 1402/06/19 می باشد
2-پرونده با علت طرح انجام نيابت قضايي نسبت به خواسته مطالبه وجه چك در شعبه دوم اجراي احكام مدني ثبت گردید.
میشه لطفا راهنمایی کنید معنی این دو مورد چیه؟ چرا وقت نظارتو گذاشتن یک سال دیگه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی وقت نظارت از امورات مرتبط با شعبه مربوطه است که در خصوص پرونده شما برسی و تحقیقات مجدد صورت می پذیرد
مورد دوم در خصوص نیابت احتمالا در خصوص درخواست خوانده است که ساکن استان یا شهرستان دیگری است
از طریق شعبه مربوطه حضورا موضوع را پیگیری نمائید