مشاوره حقوقی رایگان - نیابت قضایی

سلام عرض میکنم خدمت وکلای محترم
خانم بنده در یک استان دیگر هستش و دادخواست طلاق داد.جلسه دادگاه در استانی که خانمم ساکن هستش برگزار شد،در جلسه شرکت کردیم و بنده گفتم طلاق نمیدم،دلیل خاصی برای طلاق هم نداشت مگر یک صوت که ادعا میکرد میخواد برگرده سر زندگی ولی بنده تهدید کردم که برنگرده.حالا برام پیامک اومده که پرونده با عنوان نیابت قضایی به دادگاه استانی که بنده ساکن هستم ارجاع شده،دلیل چیست؟
ممنون میشم نظر وکلای عزیز را بشنوند.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیابت قضایی جهت انجام تحقیقات به شهرستان که شما ساکن هستید صادر گردیده است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نیابت قضایی جهت انجام تحقیقات به شهرستان که شما ساکن هستید صادر گردیده است

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

سلام باید به شعبه نیابت مراجعه کنید و از موضوع مطلع شوید
برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا برای تحقیقات نیابت داده شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیابت قضایی جهت انجام تحقیقات به شهرستان که شما ساکن هستید صادر گردیده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

محتمل است جهت انجام پاره ای تحقیقات نیابت داده شده است