مشاوره حقوقی رایگان - حکم توقیف پلاک

با سلام.
من حدود چهار سال پیش یه ماشین از دوستم گرفتم و فقط قولنامه بنگاهی دارم. که اونم صاحب ماشین نیست. چند روز پیش زنگ زدم به صاحب ماشین برای تعویض پلاک و سند و...
گفت که حکم توقیف گذاشتم روی ماشین. و برای انتقال و وکالت 5 میلیون تومن باید بدی تا من انتقال بدم. حالا به نظر شما تکلیف چیه؟
قولنامه از خریدای قبل از خودم هم ندارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام باید ایادی ماقبل خودتون رو دقیقا شناسایی کنید سپس بدون اینکه مجبور بشین هزینه هایی مانند 5 میلیون تومن رو بپردازین با تقدیم دادخواست فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی اقدام کنین ولی چون ممکنه خودرو رهن داشته باشه یا موانع دیگری براش موجود بوده باشه بهتره با یه وکیلی مشورت کنین تا دادخواستتون منتهی به رد نشه