مشاوره حقوقی رایگان - چک

باسلام و خسته نباشید
همسر بنده در سالهای قبل تعدادی چک به افراد مختلف داده از روی دوستی و این چک ها به هر دلیلی در حساب مانده و پاس نشدن مبالغ چک ها کم هست با این حال وقتی سراغ چک ها رو از افراد میگیریم میگن دست ما نیست ما باید چکار کنیم که این چک ها باطل بشن و حساب ما باز بشه؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . اعلام مفقودی به بانک کنید . سپس با شکایت از دادسرا نامه جهت ارایه به بانک دریافت کنید 2- میتوانید با مراجعه به دفتر اسناد رسمی اقرارنامه و تعهد نامه دهید و آنرا به بانک موصوف ارایه دهید تا حسابتان باز شود