مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام خسته نباشید بنده مهریه ام صدمیلیون پول نقد عندالستطاعه بود و شرط گذاشتن حق توقیف ندارم بنده از ثبت توقیف کرده بودم خانه و ماشین شوهرم را توقیف کرده بودم ایشان حقوق بگیرن مستمری هستند الان شوهرم دادخواست طلاق داده و اموال و ماشین را از توقیف دراورند و بازنشسته شد و 80میلیون پول دادند خانه خرید قولنامه و 30میلیون کسر اوردند مادرشان 30میلیون وام تهیه کرده و درحالی که قسطها رد شوهر باید بدهد و خانه را نصفش را می خواهد در سند بنام مادرش بزند و خانه را بنام مادرشان که مبلغی جزی کردند و ماشین را به خواهرم بنده که نمی دانستن فروخته الان تکلیف مهریه و خانه و ماشین خریدار چیست خواهشا راهنمایی بکنید دو تا بچه صغیر دارم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . همین سوال رو بصورت نامفهوم هم پرسیده بودید آنجا پاسخ دادم.
خانه مستثنیات دین محسوب خواهد شد.
متوجه نمیشم معنی این جمله رو : ماشین را به خواهرم بنده که نمی دانستن فروخته !!!!!

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم