مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

ماشین فروختم اصفهان به یه نفر از قم اومده بوده شبش رفته قم زده گیربکس اتومات سوزونده زنگ زده میگه گیربکس خراب بوده.ماشینم صحیح سالم نشونش دادم دیده بدونه کوچکترین ایراد حالابقیه پولم نمیده منم سند نمیرنم قولنامه هم داریم قانونی اقدام کنم میتونه ادعایی بکنه تو قولنامه ضررزیان برابقیه پولش وسندزدیم باتاریخ میتونه ادعاچیزی بکنه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای خریدار ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن معامله و خسارت تأخیر تادیه را مطرح نمایید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

چنانچه خودرو سالم بوده و خیارات قانونی اسقاط شده باشد می توانید اقدام قانونی کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک سوال صرف نیست بلکه یک پرونده حجیم است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است و در کنار رویت مدارک و بررسی پرونده باید اظهارات شما نیز شنیده شود که نظر صحیح و قطعی داد