مشاوره حقوقی رایگان - ارائه سفته جهت اشتغال در مغازه

با سلام و عرض ارادت
پسر اینجانب جهت انجام کارآموزی و کسب تجربه قرار است در مغازه موبایل فروشی مشغول بکار شود صاحب مغازه از ما طلب سفته به مبلغ صد میلیون تومان کرده است. برای اینکه در آینده دچار مشکل نشویم در نوشتن متن سفته چه مواردی باید رعایت شود؟ آیا اخذ رسید در ازای تحویل سفته مذکور لازم و کافی است؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در قرارداد کارآموزیتان قید شماره سفته و اینکه از بابت حسن انجام کار هست قید شود. در صورتیکه قراردادی وجود ندارد برروی سفته ها متن مزبور درج و کپی اخذ و نزد خود نگه دارید