مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت فرزند

باسلام و تشکر صمیمانه از وکلای گرامی
زوجه هستم و در آستانه جدایی پسری 5 ساله دارم و میدانم تا 7 سالگی حضانتش با خودم است سوالم این است آیا با جمع آوری چند تا ضبط صدا و فیلم از فحاشی و بددهنی شدید و کتک و بدرفتاری زوج و تهدید به کشتن که در خانه جمع کردم و در اختیار دارم بدون شاهد و البته وابستگی شدید بچه به خودم میتوانم بعد از 7 سالگی حضانت فرزندم را بگیرم ؟ آیا مشمول گذر زمان نمیشود؟
ممنون از همراهیتون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادگاه با توجه به دلائل و شواهد استنادی وبا رعایت مصلحت طفل عدم صلاحیت را صادر می کتد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید با ارائه دلایل و مستندات درخواست لغو حضانت همسرتان را داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است دشوار است اما دور از ذهن نیست
راه دفاع وجود دارد

دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

فیلم وصوت اماره هستند نه دلیل اما قابلیت استناد دارند می توانید طرح دعوای کیفری کنید چنانچه ثابت کنید می توانید عدم صلاحیت را ثابت کنید