مشاوره حقوقی رایگان - فریب ازدواج

باسلام
همسرم به بهانه گرفتن جشن و سرویس طلا و ادعای دخالتهای خانواده من، خانه مشترک رو ترک کرد و به منزل پدری رفت و بعد از چند بار مراجعه به خانه پدر ایشان از ورود بنده به خانه ممانعت کردند و تلفن های من را جواب ندادند و بعد از 5 ماه متوجه شدم که ویزای تحصیلی همسرم آمده بوده و در این مدت از کشور خارج شده اند و در طول مدت از سیمکارت همسرم به من پیام میدادند و وانمود میکردند که همسرم پیام میدهد، حتی مادرزنم به دروغ پیامک داده که همسرت تهران هست برای کارهای تاسیس شرکت، درحالیکه در ان زمان از کشور خارج شده بوده است. بنده را فریب دادند که متوجه خروجش نشوم و مادرزنم در این مدت به من پیام میداد که چرا جشن نمیگیری و همچنین به جای همسرم پیامک میداد و حتی تبریک سالگرد ازدواج به جای همسرم. میتوانم شکایت کنم در این باره که بنده را فریب داده اند؟ در ضمن اجازه خروج از کشور در سند ازدواج قید شده است. باتشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر خسارتی به شما وارد شده قابل مطالبه است

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

درصورتی که شما همسر ایشان باشید و عقد شما باشد نمی تواند پاسپورت دریافت کند و به خارج از کشور برود........؟؟؟؟؟آیا شما ازدواج رسمی کرده اید ؟آیا شما برای گرفتن پاسپورت امضا داده اید؟؟؟؟ شما می توانید دادخواست الزام به تمکین و اظهارنامه الزام به تمکین بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک سوال صرف نیست بلکه یک پرونده حجیم است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است و در کنار رویت مدارک و بررسی پرونده باید اظهارات شما نیز شنیده شود که نظر صحیح و قطعی داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است