مشاوره حقوقی رایگان - اجازه خروج از کشور

بادرود لطف کنید متن درخواست صدور اجازه خروج از کشور را ارسال فرمایید باتشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با مراجعه به دفترخانه اسناد و فرم های مربوطه را تهیه فرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متن مربوطه باید با سعه صدر تنظیم گردد زمان بر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفترخانه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خواسته خود را به شکل مکتوب و رسمی و با رعایت قواعد نگارشی درج کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه متاهل هستید همسر از دفترخانه اقدام نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای متن درخواستی از گزینه مربوطه در سایت دادراه استفاده بفرمائید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پلتفرم حاضر جهت پاسخ به پرسش‌های حقوقی می‌باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید رزرو مشاوره ودرخواست دهید تا تنظیم شود متن تخصصیی ودر تخصص وکیل است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق پورتال مشاوره اقدام به ثبت درخواست نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بر این اساس تنها راه خروج از کشور برای دختران زیر 18 سالی مجرد، اجازه کتبی پدر و دریافت گواهی از دادگاه است. دادگاه نیز پس از تصمیمگیری در این زمینه اجازه خروج را صادر میکند. در غیر این صورت اجازه خروج از کشور را ندارند. این قوانین در مورد دختران بالای 18 سال متفاوت است و این افراد منعی برای خروج از کشور ندارند

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
جهت آخر فرم مربوطه، به دفاتر اسناد رسمی مراجعه فرمایید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام از طریق دفتر اسناد رسمی بایستی تنظیم شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بله، می‌توانید به دفتر مهاجرت یا سفارت کشور خود مراجعه کرده و درخواست صدور اجازه خروج از کشور را ارائه دهید. درخواست باید شامل اطلاعات شما، اهداف سفر، مدت زمان سفر و هر گونه مستندات مورد نیاز باشد. همچنین، باید به قوانین و مقررات جاری در کشور خود و کشور مقصد توجه کنید.

موفق باشید