مشاوره حقوقی رایگان - در اين شرايط كه پرونده ترک انفاق وجود دارد چه بايد كرد؟

با سلام
زوجه هستم و سه ماه پيش شكايت ترک انفاق كردم كه ارجاع به كلانتري و بعد دادسرا شد. روند پرونده در سايت عدل ايران فقط وقت نظارت براي اواسط شهريور زده بود ولي ديدم كه تازه الان ابلاغ براي زوج فرستادن و همين. تاريخي مشخص نيست كه چه زمان بايد مراجعه كنه! شكايتم هم اين بوده كه مستقل مسكن تهيه نميكنه و به اسم پدرش قولنامه ميگيرن و خونه قبلي رو پس داده و بلاتكليفم. جهاز خودمم خونه پدرم برگردوندم
هم زمان هم شوهرم عدم تمكين زد كه دادگاهش تشكيل شد و قاضي راي تمكين رو منوط به تهيه مسكن و اثاث زد.
زوج هم طي تماس گفت همه چي اماده هستش ولي دو ماه گذشته و اجراييه نزده و به دروغ اظهارنامه فرستاد كه كليد و اجاره نامه رو تحويل شعبه داده كه رفتم ولي كذب بود. متقابلا منم اظهارنامه فرستادم و خب بعد از اين بود كه تازه دادخواست نفقه از شورا دادم و تاريخش براي اواسط شهريوره. تمكين رو اجراييه نخواهد زد ميدونم. چون اجازه نامه رو به اسم خودش نميخواد.
طي تجربه هاتون ميخوام بدونم الان راه درست و منطقي چيه؟ زنگ بزنم ازش كليد بخوامو برم يا همينطور منتظر بمونم تا جواب ترك انفاق بياد؟ چون واقعا قانون خيلي دير رسيدگي ميكنه و زوج هم براش مهم نيستو اصلا ازم خبري نميگيره و اين وسط منم كه بهم خيانت شده و بلاتكليفم و ايشون راحت زندگي و كارش رو داره. اگر برم خونه اي كه ميگن، پرونده ها باطل نميشه يا كه زير سوال نميرم؟ به ١١٠ زنگ بزنم كه صورت جلسه اي باشه؟ چون توي دادخواست حقوقي نفقه قيد كردم كه بلاتكليفم و نفقه مادي و مصادیقش مثل مسكن و غيره رو هم انجام نميده و خونه پدرمم و كارشناس خواستم.
و صددرصد اثاث خونه ي درستي هم تهيه نكردن.
دادسرا از زوج چي ميپرسه و چي ميخواد؟ اصولا با اين شرايط ايشون بايد مجازات بشه اما دروغگوي خوبي هستش. مجازات رو دادسرا تعيين ميكنه يا دادگاه؟ و برگشت من تاثيري روي روند پرونده داره؟ بخاطر اين ميخوام بدونم تصميمم براي خواستن كليد درسته يا نه
خيلي طولاني و پراكنده شد شرمنده و ممنون از گذاشتن وقت و راهنماييتون.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مجدد شکایت کیفری بهترین راه حل هست اگر واقعا منزلی تهیه نموده باشن در کلانتری یا دادسرا تحویل خواهند داد