مشاوره حقوقی رایگان - برخورد به ماشین دیگر

سلام خسته نباشید من هنگام پارک کردن ضربه کوچک به ماشین پارک شده زدم و کمی فرورفتگی ایجاد شد اما صاحب آن ماشین را نمی شناختم به همین دلیل محل را ترک کردم ماشین پارک شده هم پراید بود اکنون من باید چه کاری انجام دهم که مدیون آن فرد نباشم ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . به نظرتان میتونم پاسخی بهتون بدم ؟ اولین راه این بود که یا منتظر میموندید یا لااقل شمارتونو زیر برف پاک کنش میزاشتین. دومین راه اینه که اگر پلاکش رو برداشتین با کمک راهور شناسایی مالک کنید و از اون طریق احقاق بشه