مشاوره حقوقی رایگان - زمین ورثه ای

سلام و خسته نباشید
پدر بزرگم 7 هکتار زمین مسکونی داشتن
ک 3 هزار متر از اون زمین مسکونی رو
عموم بدن اینکه تقسیم اموال (ترکه )بشه
فروختن اون یکی عموم شکایت دادن و رای صادر شد و برای مزایده گذاشتن ولی به فروش نرفت
الان 2 ساله ک پرونده فعلا خوابیده
چون داخل زمین ها اشخاص غیر خونه ساختن کسی نمیخره الان چکار باید بکنم ! آیا حنم تخریب میشه گرفت ؟
و جدای از اینهم
گویا عموم ک زمین رو فروخته از عمه هام دست نوشته داره و انگار از بابامم همینطور
ولی بابای من بیماری اعصاب و روان داشتن و حتی توانایی نگه داری از فرزند هاشون رو نداشتن و مادرم ازش جدا شدن و قیم من هم مادر بزرگم بود وقتی بچه بودیم وقتی هم ک فوت کردن به علت بیماری اعصاب و روان فوت کردن تو فوت نامه هم علت مرگ اعصاب و روان قید شده
آیا بابام امضا هم کرده باشه امضاش قابل قبول هستش ؟
تو دفتر خانه امضا نکردن فقط دست نوشته هستش انگار لطفا اگ امکانش هست جواب بدین تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

لازمه پاسخ صحیح و کامل اولا حدود ساعت صرف وقت است ثانیا باید مدارک شما را مطالعه کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اظهارنظر قطعی نیازمند گفت و گوی متقابل است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای پاسخ سوال شما مدارک بایستی بررسی شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید ابعاد آن مورد بررسی قرار گیرد و بعد به نظر جامع و دقیق رسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما را مطالعه کردم اما نیازمند به بررسی و گفتگوی بیشتر می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است جهت راهنمایی از مشاور تلفنی استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهار نظر حقوقی باید اسناد و مدارک و جزئیات موضوع بررسی گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد