مشاوره حقوقی رایگان - جهت استخدام ایثارگری

باسلام
پدر بنده نظامی نیروی هوایی بوده که از سال 59تا 61/4/17در چابهار خدمت کرده واز سال 61تا 67/4/17در پایگاه شکاری همدان بوده واز تاریخ67/4/17تا 73/4/17پایگاه دزفول بوده خواستم ببینم تغییر وضعیت به من تعلق می گیرد.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بله

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

کلیه دستگاه‌ه و سازمانها مکلفند حداقل بیست و پنج درصد از نیازهای استخدامی و تأمین نیروهای مورد نیاز خود را اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی، شرکتی که وفق ضوابط و مجوزهای مربوط و جایگزینی نیروهای خروجی خود اخذ می‌نماید به خانواده‌های شاهد، جانبازان و آزادگان، همسر و فرزندان شهدا و جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر، فرزندان و همسران آزادگان یک‌سال و بالای یک سال اسارت اختصاص دهند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید پدر شما حداقل شش ماه به صورت داوطلبانه در مناطق جنگی بوده باشند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
در حال حاضر با چه عنوانی و در چه ارگانی مشغول خدمت هستید .
موضوع را از ارگان مربوطه پیگیری کنید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تحت شرایطی بله امکان پذیر است

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

اگر منطقه جنگی محسوب بشه بله واگر محسوب نشود خیر

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

اگر پدر شما در بنیاد شهید و امور ایثارگران دارای پرونده است و به عنوان رزمنده ایثارگر شناخته شده و کارت ایثار داره ، بله می تونید تغییر وضعیت استخدامی درخواست کنید