مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

با سلام
با برگشت یک چک به مبلغ 20000000 تومان شکایت کیفری کردم و متهم در جلسات شرکت نکرد تا حکم غیابی یکسال حبس تعزیری برایش صادر شد و با پیگیریهای فراوان موفق به جلب او در استانی دیگر شدم حال او تقاضای واخواهی نموده و قاضی با اخذ ضمانت فیش حقوقی از ضامن وی او را آزاد نموده حال باید چه کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" هیچی منتظر صدور رای واخواهی و سپس احیانا تقاضای تجدیدنظر خواهی و صدور رای آن باشید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید صبر کنید تا مهلت مقرر اتمام یابد و ایشان در جلسه دادگاه بتوانند از خود دفاع کنند با توجه به وجود چک در ید شما قطعا ایشان در این مرحله نیز محکوم خواهند شد