مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مابه التفاوت از فروشنده

سلام بنده هفت ماه پیش یک دستگاه خودرو پارس مدل نود به پسر خواهرم فروختم و خودش امد و ماشین برد بنگاه و نشون داد و منم بهش گفتم ماشین ببر نشون بده هر جا خاستی رفت نشون داد و خودشونم رفتن داخل نمایشگاه و قولنامش کردن الان بعد هفت ماه میگه ماشین بدون رنگ دادی حالا دو سه تیکه رنگ داره و باید مابه التفاوت بدی و رفته شکایت کرده در قولنامه هم نوشته معامله با توافق کامل طرفین انجام شد و خودرو به بازدید کامل خریدار درامد و خودرو به شرط بدون رنگ و تعویضی به خریدار داده شد میخاستم ببینم الان ابلاغیه امده و کارشناسی شش میلیون حساب کرده ایا میتونه بگیره این مبلغو. در ضمن سند و پلاکم به نامش زدم.

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر درزمان مبایعه نامه رنگ داشته باشد ، بله قابل وصول است.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم