مشاوره حقوقی رایگان - ابرا مهریه

با درود فراوان خدمت وکلای محترم؛ خانوم بنده چند سال پیش طی دست نوشته ای که به امضا دو نفر هم رسیده بود از 300سکه به جز 14 سکه همشو بخشیده بود ولی بعد که به اختلاف خوردیم اون دست نوشته رو هم با خودش برده و حال مهریه شو گذاشته اجرا بنده هم اعتراض کردم، یکی از شهود هم حاضر نیست بیاد و حقیقتو بگه، ایا دادگاه شهادت همین یه شاهد قبول میکنه، البته ایشان هم میگه بنده سوگند نمیخورم بلکه حقیقتو میگم، به نظر شما حال بنده باید چکار کنم. لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید، با سپاس فراوان)

پاسخ ها :

یک وکیل

اصل بر صحت سند ازدواج هست بنابراین شما باید کل مهریه را طبق سند ازدواج بپردازید مگر آنکه زوجه اقرار به صحت ادعای شما کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برای بخشش و هبه و بری و ذمه کردن زوج توسط زوجه دست نوشته و اسناد عادی و شهود کمکی نمیکند نیاز مند اسناد رسمی میباشند