مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای منزل مستقل برای زن طبق ماده 1115

باسلام بنده به دلیل اختلاف بامادرشوهر و پسر همسرم تقاضای مسکن مستقل دارم با توجه به اینکه مادرشوهرم یکبار درب خانه را برویم قفل نموده و پسر همسرم هم مرا مورد ضرب و شتم قرارداده و 120 هم صورتجلسه کرده ایا مدارکم کافیست یا نه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر منزل مسکونی شما مستقل نیست نیازی به دلیل و مدرک ندارید دادگاه کارشناس برای بازرسی منزل می فرستد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما شامل چند سوال مجزا است که باید هر کدام را تک تک بررسی کرد و بعد به نظر قطعی رسید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است امکان پذیر است اما کافی نیست
باید بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید و دلیل ارائه دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید منزل را ترک کنید و دادخواست مطالبه نفقه بدهید و از طرفی می توانید دادخواست الزام به تهیه منزل مستقل نیز بدهید.
اگر زوج دادخواست الزام به تمکین داد می توانید در دادگاه اعلام کنید تا زوج منزل مستقل تهیه کند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله
شما باید دادخواست الزام زوج به تهیه منزل مستقل و در شأن زوجه اقامه نمایید

و زوج مکلف میباشد که منزل مستقل تهیه نماید
و در دادگاه ، شما دلیل لازم ندارید