مشاوره حقوقی رایگان - سند دفترخانه ای ماشین

با سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان؛
چند سال پیش که شایع شده بود داشتن برگ سبز پلیس برای مالکیت خودرو کفایت میکند ماشین خریدم و سند دفترخانه تنظیم نکردیم، مدتی قبل ماشین رو فروختم و برای صاحب جدید برگ سبز گرفتیم و باز هم ایشان همین کار را کرده... مالک جدید ماشین شدیدا اصرار به داشتن سند قطعی ماشین دارد، در حالی که آخرین سند قطعی به نام کسی که من ماشین رو ازش خریدم است و نمیتونم ایشان رو پیدا کنم...
تو رو خدا راهنماییم کنید، پدرمو در آوردن انقدر زنگ میزنن و میان جلو در خونه...

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام انتقال باید با اجازه خریدار قبلی باشد، اگر غیر از این باشد به اتهام انتقال مال غیر و کلاهبرداری ممکن است تحت تعقیب قرار بگیرید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم