مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت موتورسیکلت

سلام خسته نباشید
ما اواخر سال 1400 یه موتور همسرم داشت که داد به دوستش که چند وقتی دستش باشه اما در روز سوم فروردین بهمون خبر داد که موتور رو دزدیدن
بعد از اون همش منتظر بودیم که پول موتورمون رو بده و...
این دوست همسرم خیلی هم وضع مالیش خوب بوده تو این دوره که موتور ما رو دزدیدن رفته تو برج چهار برای زنش ماشین خریده و تو برج هفت برای زنش طلا خریده و ...
بعد ما دیدیم اینا هیچ جوری پول نمیدن به ما اواخر برج هفت رفتیم شکایت کردیم
بعد از جلسات دادگاه و توافق بینشون
در روز سوم برج هشت از کلانتری خبر دادن که موتورتون. پیدا شده
اما موتورمون‌ دیگه نو نبود و مثل جنازه بود
اما ما وقتی دیدیم موتور پیدا شده به دوستش نگفته و فقط رفته رضایت داده
دوستش هم گفته تا آخر برج نه پول رو به حسابمون‌ می‌ریزه
اما یهو چند روز پیش خبر رسیده بهش که ما برج هشت موتور رو تحویل گرفتیم
حالا این دوستش دبه‌ در آورده و میگه ما کلاهبرداریم‌ و فلان و ...و کلی ناسزا به من و همسرم گفته و بعد میگه شما برید پول موتورتون رو از دزده بگیرید به من ربطی نداره‌

حالا میخواستم ببینم ما بازم میتونیم شکایت کنیم و بگیم خب موتور دست اون بوده که دزد برده و ما پول خسارت موتور رو میخواهیم

میشه لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.