مشاوره حقوقی رایگان - آزمایش عدم بارداری در طلاق توافقی

سلام من و خانمم دوسال از هم جدا زندگی می کنیم و الان بعد دوسال تصمیم گرفتیم از هم جدا بشیم ایا بعد دوسال بازهم ازمایش عدم بارداری باید داد؟؟ ایا فقط اون زمان بارداری فقط مشخص یا اینکه قبلا هم اگر باردار بوده توی ازمایش مشخص میشه.. ایا اگر رابطه ای داشته معلومه توی ازمایش؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام آزمایش بارداری لازم است و با آن صرفاً بارداربودن یا نبودن زوجه مشخص می شود.