مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت از سارق

سلام
بنده گوشیم رو از داخل مغازه رفتم خرید کنم برداشتن دوربین هم نداشت مغازه
شکایت کردم همیاب آدرس و تلفن و کد ملی و همه چی طرف پیدا کردم از کلانتری زنگ زدن یه خانم بود گفتن گوشی رو بیار گفت باشه از اون روز خاموش کرده میخواستم ببینم اگه بخوام خسارت بگیرم ازش چون تو پرونده زدم به جز پول گوشی نزدیک 20 میلیون هم خسارت دیدم میخواستم بدونم چیکار کنم که بتونم 20 تومن هم بگیرم ؟چی لازمه ممنون

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در صورت اثبات ورود خسارت به شما، می توان آن را هم مطالبه کرد.