مشاوره حقوقی رایگان - وقتی ماشین را امانت داده اند و امضا گرفته اند ولی ماشین را با سوئیچ میبرند

من دوسال پیش ماشینم را به عنوان کسر مهریه بنام همسرم زدم که ایشان از دادن دست نوشته مهریه خودداری کردند... بهمن ماه گذشته در طی مشکلات بوجود آمده ایشان دست نوشته ای مربوط به امانت خودرو به بنده از من گرفتند که در این امانت نامه بنده عنوان کردم که سوییچ دوم خودرو نزد خودشان است.
در هفته گذشته و طی گزارش مامور پلیس 110 از طرف همسرم خودرو بنده درب منزل با سوئیچ دوم برده شد.
عنوان دادخواست بنده جهت شکایت که مال امانت را بدون دادخواست استرداد و آگاهی من برده اند چه میباشد.
سپاسگذارم

پاسخ ها :

یک وکیل

از نظر قانونی مالک خودرو ایشان هست و شما هیچ شکایتی نمیتوانید بکنید.