مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق مستمری مادر

باسلام.
من دختر مجرد هستم که به همراه دوخواهر و مادر زندگی میکنم.
مادرم مستمری بگیر پدرم میباشند.
متاسفانه من شاغل بخش های خصوصی هستم که بخاطر پرداخت بیمه از سوی کارفرما از تحت تکلف و بیمه مستمری بیرون آمدم. میخواستم بدانم خدایی ناکرده بعد از فوت مادر من میتوانم از حقوق مستمری و بیمه ای که قبلا تحت پوشش بودم استفاده کنم ؟؟
برای استفاده از این مستمری و بیمه باید قبل از فوت مادر دوباره تحت پوشش ایشان دربیام و در بخش خصوصی بیمه نشوم ؟!
یا هیچ موردی نیست تا زمان زنده بودن ایشان من میتوانم از بیمه بخش خصوصی استفاده کنم و بعد از فوت ایشان از مستمری و حقوق و بیمه پدری استفاده کنم ؟!!

پاسخ ها :

یک وکیل

اقدامات شما در این خصوص میتواند مجرمانه باشد .