مشاوره حقوقی رایگان - بخشش یا بری مهریه

سلام وقت بخیر همسر من میخواهد مهریه خود را که سیصدو چهارده سکه عندالمطالبه است را ببخشد و برای این کار به دفتر اسناد رسمی رفتیم که گفتند هزینش حدودا یک میلیون و دویست هزار تومان میشه و من این هزینه رو ندارم که بدم ایا دست نوشته برای بخشش یا بری اعتبار دارد؟ اگر راه حل دیگه ای جز دفتر اسناد رسمی هست من را راهنمایی کنید با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

راهکار دیگری وجود دارد ولی بخشش یا بری و ذمه کردن زوج توسط زوجه با دست نوشت امکان پذیر نیست و هبه و صلح حقوق باید طبق سند رسمی صورت پذیرد و این امر الزام قانونی دارد .