مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه شفاهی

باسلام. من ملکی را بصورت شفاهی و با وکالت بلاعزل از شخصی خریدم وچون سند به نامش نبود، مبایعه نامه او و صاحب سند را هم از او گرفتم، سپس این ملک را با وکالت نامه ای که داشتم و با تنظیم مبایعه نامه به شخص دیگری فروختم، آیا الان موکل من می تواند به خاطر نبود مبایعه نامه بین ما، از من شکایت بکند و خانه را از آن شخص ثالث پس بگیرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اصب برصحت ماملات است مگر اینکه ادله ای بیاورد که ثابت کند معامله رخ نداده است