مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مهریه بعد از فوت زوجه و‌ زوج

پدرم در سال 1340ازدواج میکند و سه فرزند دختر حاصل این ازدواج میشود و همسرش سال 1353فوت می کند و سال 1355با مادر من ازدواج و شش فرزند هستیم (یک پسر و پنج دختر) و پدرمان سال1397فوت می کند حال فرزندان همسر اول پدرم درخواست مهریه مادرشان را دارند (پدر و مادر همسر اول پدر فوت کردند)
1_ایا سه دختر همسر اول پدرم می‌توانند بعد از فوت پدرم ادعای پرداخت مهریه مادرشان را کنند و از چه طریق باید اقدام کنند
2_مادر اینجانب (همسر دوم) هم میتواند اکنون تقاضای مهریه اش را کند
در ضمن مهریه هر دو ملک و زمین و باغ است و محاسبه براساس سال فوت پدر است یا سال فوت همسر اولش برای پرداخت مهریه اش است
با تشکر

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله مهریه به هر دو همسر تعلق می گیرد. اگر مهریه وجه نقد و یا دین است به نرخ سال فوت پدر محاسبه می گردد.