مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف ماشین قولنامه ای به دلیل بدهی مالیاتی مالک

یک سال پیش یک ماشین قولنامه ای گرفتم، خواستم تعویض پلاک کنم و سند و به اسمم بزنم که صاحب سند رو گیر نیاوردم، الان حدو د یک ماهه حکم توقیف ماشین به دلیل بدهی مالیاتی صاحب سند اومده، قبل من هم ماشین چند بار قولنامه ی خرید و فروش شده، الان ماشین دست منه هنوز توقیف فیزیکی نشده، ایا می تونم به استناد به این قولنامه ها حکم رفع توقیف ماشین رو بگیرم ؟ اگر نمیشه راه چاره چیست، ممنون می شم لطف بفرمائید.

پاسخ ها :

یک وکیل

تا زمانی که سند به نام شما نیست از نظر قانونی مالک نیستید. قولنامه هم بسته به نظر قاضی ارزش دارد. باید وکیل بگیرید